Over Christian Keijsers

Reportagefotografie

Met reportagefotografie bereik je jouw klanten. Het is een krachtig verhaal over je onderneming. Gebruik het voor het vastleggen van bedrijfsprocessen. Maar ook voor het uitdrukken en overbrengen van de eigenheid en sfeer van jouw bedrijf. 

Portretfotografie

Een goede portretfoto op social media is belangrijk. Voor jou als ZZP’er, maar ook voor het MKB en andere dienstverleners. Mooie profielfoto’s van je werknemers zijn goed voor de betrouwbaarheid en uitstraling van jouw onderneming. Ze dragen bij aan een beter imago. Christian Keijsers Fotografie maakt veel portretfoto’s voor diverse magazines.

Bedrijfsfilm

Met een goede bedrijfsfilm laat je de kijkers zien wat er binnen jou bedrijf gebeurd. Je laat de sfeerproeven en kijkers weten wat er dagelijks bij jullie gebeurd.

Via diverse opleidingen en stages bij professionele fotografen leerde ik de kneepjes van het vak kennen. Maar het echte werk heb ik pas tijdens mijn werk als zelfstandig fotograaf geleerd. Welke onderdelen zijn belangrijk voor de sfeer en profilering van een bedrijf? Wat is het juiste evenwicht tussen herkenbaarheid en prikkeling?
Goed fotograferen en filmen is goed kijken en luisteren en gebruikmaken van mijn ervaring als professioneel fotograaf en beeldbewerker. Met als doel bijdragen aan een eigen identiteit van bedrijven.

Stage lopen?

Christian Keijsers Fotografie is een erkend leerbedrijf. Wil je stage lopen, neem dan contact op.